964true dots bottomright 435true true 800none
 • 5000 random false 60 bottom 30
  Slide5
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/permanente-makeup/
  Slide4 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/huidverjonging/
  Slide5 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/laserontharing/
  Slide4 

Permanente Make-up

 

 

Wilt u er 24 uur per dag verzorgd uitzien, zonder dat u make-up hoeft te gebruiken?
Kies dan voor permanente make-up!

 

Drie tot vijf jaar mooi met permanente make-up

Ogen, wenkbrauwen en mond zijn het visitekaartje van het gezicht. Permanente make-up accentueert uw ogen, wenkbrauwen of mond daar waar u het nodig acht. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi (afhankelijk van het huidtype). Wel wordt geadviseerd jaarlijks een opfrisbehandeling te ondergaan. Hiermee blijft de permanente make-up voor langere tijd mooi.

 

Met permanente make-up zijn uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt, zonder dat u er omkijken naar hebt. Permanente make-up is geschikt voor iedereen en ideaal voor vrouwen met een druk leven, gezin of carrière.

 

Opgeleide en gecertificeerde professionals voor permanente make-up

Bij Beauty Clinic Zwijndrecht wordt de permanente make-up gezet door Giovanna Giacalone, zij is opgeleid en gecertificeerd door Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in permanente make-up. Er wordt alleen gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode, waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige behandeling. De modernste technieken, deskundigheid, oog voor perfectie en de nieuwste computer- gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.

 

Een ideale oplossing voor iedereen die:

 • Moeite heeft met opmaken
 • Weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
 • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs geen wenkbrauwen meer heeft
 • Last heeft van allergieën of gevoelige ogen
 • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
 • Smalle lippen heeft of vage lipcontouren
 • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien

 

Met iedere nieuwe klant wordt allereerst het Informed Consent (IC) doorgenomen. Dit is een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat Permanente Make-up in enkele gevallen wordt afgeraden.

 

Twee sessie voor een perfect resultaat

Een nieuwe behandeling bestaat uit twee sessies, met een tussenperiode van tenminsten zes weken. Door laagje over laagje te werken wordt het mooiste resultaat gecreëerd. Op deze manier kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. Bij de eerste behandeling wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen. Het pigmenteren begint pas nadat de vorm en kleur volledig naar uw wens zijn. De nabehandeling die daarop volgt zal het resultaat compleet maken. Per behandeling kunnen altijd veranderingen aangebracht worden in vorm en kleur.

 

Direct na de behandeling is het resultaat iets donkerder dan gewenst, maar de huid zal zich snel en vanzelf herstellen. Deze donkere kleur ontstaat doordat de opperhuid zich volzuigt met pigment. Er vormt zich na de behandeling een dun korstje/schilfertjes op de behandelde huid, die vanaf de derde dag met kleine korreltjes begint los te laten. Door de natuurlijke celvernieuwing wordt er namelijk een kleine hoeveelheid pigment op de opperhuid afgestoten.

 

In de lederlaag (tweede huidlaag) blijft het pigment ingekapseld door de witte collagene vezels voor langere tijd zitten. Na de behandeling krijgt u een formulier met nazorginstructies en een verzorgingscrème mee naar huis. En er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

 

De nazorginstructies dient u nauwkeurig op te volgen. Indien u deze goed naleeft, zult u vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal uw huid zich zonder problemen herstellen.

 

Benieuwd wat het kost om er altijd verzorgd uit te zien? Neem dan snel een kijkje op de prijslijst!

 

Veel gestelde vragen:

Waar moet ik op letten voor de behandeling?
Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol of aspirine. Deze verdunnen het bloed waardoor pigmenteren moeilijker wordt.
Bij eyelinerbehandeling: gebruik liever geen oog make up wanneer u voor uw behandeling komt. Deze zal dan verwijderd moeten worden en dit kan zorgen voor een geïrriteerde huid.
Is PMU veilig?
Permanente make up is veilig. Het Informed Consent dat wij met iedere klant doornemen voor de behandeling, moet bepalen of u wel of niet behandeld mag worden.
Is de behandeling pijnlijk?
Een permanente make up behandeling is niet geheel pijnloos. Iedere klant reageert anders, het is dan ook moeilijk te zeggen of u er veel last van zult hebben. Uiteraard doe wij er alles aan om de pijn zoveel mogelijk te verzachten. Mocht u nog iets extra’s willen doen, dan kunt u van tevoren een paracetamol innemen.
Hoe lang duurt de behandeling?
De duur van een behandeling varieert van ongeveer een uur tot 2uur. Voor elke behandeling plannen wij ruim de tijd in, zodat wij alle tijd voor u heb en rustig met u uw gegevens kan doornemen. Daarnaast is een goed overleg met de klant ook erg belangrijk voor het plaatsen van goede en mooie permanente make-up.
De nabehandeling kan een half uur tot uur duren. Dit ligt ook aan het te behandelen onderdeel.
Kan ik de volgende dag gewoon weer werken?
Ja, ieder persoon kan verschillend reageren op de permanente make up behandeling. Vaak kunt u na de behandeling al uw dagelijkse activiteiten nog gewoon voldoen. De huid kan trekkend/branderig aanvoelen, ook kan de huid wat roder en dikker zijn. Maar dit duurt vaak niet langer dan 1 a 2 dagen.
Kan ik mijn lenzen meteen weer in doen na een eyeliner behandeling?
Nee, u kunt beter niet direct uw lenzen weer gaan dragen. Uw ogen kunnen erg gevoelig zijn na het ondergaan van een eyeliner behandeling. Ik raad u aan om na de behandeling 1 a 2 dagen een bril te dragen.
Welke behandeling wordt het meest gedaan?
De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen. De functie van de wenkbrauwen is om de gezichtsuitdrukking kracht bij te zetten. Wanneer er geen wenkbrauwen zijn, is een gezicht uitdrukkingsloos. Denk aan verbaasd kijken, bedenkelijk kijken, fronsen, boos kijken. Omdat veel vrouwen te veel hebben geëpileerd of boven hun wenkbrauwen haartjes hebben weggehaald, of omdat de wenkbrauwen gewoon dunner worden, is dit een veel gevraagde behandeling.
Lijkt het op tatoeëren?
PMU lijkt inderdaad op tatoeëren. Echter een tatoeage gaat nog een laag dieper. De laag onder de lederhuid heet het onderhuidbindweefsel. De kleurstoffen worden ingekapseld en de tatoeage zal altijd in deze laag blijven zitten.
Hoe wordt permanent make-up aangebracht?
PMU wordt aangebracht met een apparaat met heel dunne naaldjes. Er zijn verschillende soorten naalden. Met elke naald zijn er verschillende technieken mogelijk. Er zijn naalden waarmee je een scherpe lijn kunt tekenen of naalden waarmee je kunt schaduwen. Ook is er een hairstroke methode mogelijk, waarmee haartjes worden getekend.
Voor wie is permanent make-up geschikt?
In principe is PMU voor iedereen geschikt. Zowel voor jong als oud. Voor mensen met alopetia (kaalheid), maar ook bijv. voor een chemokuur. Vooral voor deze mensen is PMU een ware uitkomst.
Na hoeveel behandelingen is het resultaat goed?
Na gemiddeld 2 a 3 behandelingen is het resultaat mooi. Na de behandeling is de pigmentatie altijd wat donkerder. Na 5 dagen zal de kleur vervagen. 4-6 weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. In deze behandeling wordt de PMU geperfectioneerd.
Hoe ziet de nabehandeling eruit?
Na het aanbrengen van PMU krijgt men een nabehandelingproduct mee naar huis. Dit zal de huid verzachten en sneller doen genezen. Probeer in de eerste week na de pigmentatie niet te krabben of te pulken. Ook is het aan te raden 1 week na behandeling niet te zonnen.
Hoe lang houdt permanent make-up?
Wanneer u PMU geheel laat vervagen zal het effect na gemiddeld 6 jaar verdwenen zijn. Blonde wenkbrauwen die mooi luchtig ingebracht zijn, zullen na 2 jaar verdwenen zijn. Een eyeliner daarentegen kan na 8 jaar pas verdwenen zijn.
Kan er ook een eyeliner gezet worden op een verslapt bovenooglid?
Ja, de huid wordt gespannen en met het naaldje kan een heel dun mooi strak lijntje worden gemaakt. De strakke lijn zal uw ogen jonger doen lijken!
Kan permanent make-up voor of na een ooglidcorrectie?
In beide gevallen is dit goed mogelijk. Ook na een ooglidcorrectie kan de bestaande eyeliner weer gecorrigeerd worden.

 

< terug naar overzicht behandelingen

 

 

 

 Beauty Clinic Zwijndrecht

Frits Vogelstraat 8
3333 BC Zwijndrecht

 

T: 078-6194252
M: 06-31677560
E: info@beautyclinic-zwijndrecht.nl

 
 

Openingstijden

     
dinsdag:   09.00-21.30
woensdag:   09.00-21.30
Donderdag:   09.00-17.00
vrijdag:   09.00-17.00
zaterdag:   10.00-16.00

 

Interactive map will load automatically in a few moments

€5 Korting