964true dots bottomright 435true true 800none
 • 5000 random false 60 bottom 30
  Slide5
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/permanente-makeup/
  Slide4 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/huidverjonging/
  Slide5 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/laserontharing/
  Slide4 

Dermalogica Expert Program

SKIN CARE THERAPISTS

Giovanna Giacalone en Sabine van Hoof

van Beauty Clinic Zwijndrecht

BEREIKEN EXPERT STATUS MET HET DERMALOGICA “EXPERT” PROGRAMMA

Giovanna Giacalone en Sabine van Hoof, gecertificeerde skin care therapist’s bieden een professionele skin treatment aan bij Beauty Clinic Zwijndrecht, www.beautyclinic-zwijndrecht.nl Inmiddels hebben wij al geruime tijd, de Expert Status behaald, deze prestigieuze status wordt toegekend door Dermalogica.

 

Beauty Clinic Zwijndrecht werkt met Dermalogica producten en biedt unieke behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld.

Het Dermalogica expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica.

dermalogica-expert-sabine

Het programma met drie verschillende niveaus, namelijk Certified, Specialist en Expert, brengt de kennis en vaardigheden van de skin care therapists op een niveau van wereldklasse waardoor de skin care therapists meer afspraken zullen krijgen en zo de salon succesvol zullen maken.

 

 

 

Giovanna Giacalone Dermalogica Expert

In de verschillende stadia van de trainingen leren de skin care therapists de huid te analyseren aan de hand van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, commercieel denken, exfoliatie technieken, huidkalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie.

“Het essentiële element van het Expert programma is de passie van de skin care therapist” zegt Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica. Het effect van de producten hangt af van de focus en energie die de skin care therapist geeft, dit maakt haar expertise zo essentieel in deze veranderende samenleving.

 

Giovanna Giacalone de eigenaresse van Beauty Clinic Zwijndrecht en haar medewerkster Sabine van Hoof, zijn één van de weinige skin care therapists’s die deze onderscheiding krijgt per jaar in Nederland en België.

 

 

 Beauty Clinic Zwijndrecht

Frits Vogelstraat 8
3333 BC Zwijndrecht

 

T: 078-6194252
M: 06-31677560
E: info@beautyclinic-zwijndrecht.nl

 
 

Openingstijden

     
dinsdag:   09.00-21.30
woensdag:   09.00-21.30
Donderdag:   09.00-17.00
vrijdag:   09.00-17.00
zaterdag:   10.00-16.00

 

Interactive map will load automatically in a few moments

€5 Korting