964true dots bottomright 435true true 800none
 • 5000 random false 60 bottom 30
  Slide5
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/permanente-makeup/
  Slide4 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/huidverjonging/
  Slide5 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/laserontharing/
  Slide4 

Definitief ontharen

 

diode laserOngewenste Haargroei…een echt probleem!

Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug!

 

Laser ontharen

Met moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. De diodelaser behoort tot de beste ontharingsmethoden ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. De techniek is efficiënt, veilig en snel.

Met een diodelaser zijn vele huidtypes goed te behandelen. Ook is de diodelaser, de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA (Food and Drug Administration)  voor de claim permanente haarreductie is goedgekeurd!

 

Zo werkt ontharen met de diodelaser:

De diodelaser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerde lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat  de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen vervolgens niet meer mogelijk. Met deze manier van ontharen kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard. Laserontharing is een permanente vorm van ontharen. Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

 

Veilig & Huidvriendelijk

Om de huid te beschermen wordt er een ingebouwd koelsysteem gebruikt. Dit koelt de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie en voorkomt pijn bij de behandeling. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor een gevoelige huid en is verdoving niet nodig. U kunt meestal direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

 

De behandelingen voor definitief ontharen

Door de hoge effectiviteit zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig, waardoor de totale behandelkosten relatief laag zijn. Er is vaak al een zichtbaar effect na 1 behandeling. De behandeling wordt elke 4 tot 12 weken herhaald. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw individuele haargroei. Na een effectieve behandeling vallen de haren vanzelf uit binnen 3 weken. Er wordt gemiddeld genomen een haarreductie bereikt van ongeveer 80%.

 

Haren kunnen alleen worden behandeld, wanneer deze zich in de groeifase bevinden. Tijdens deze fase bevatten de haren genoeg pigment. De mogelijkheden worden met u doorgenomen in een intakegesprek. Hierna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is afhankelijk van uw huid, haargroei en wensen. Ook worden er enkele proefflitsen geplaatst, om het effect en de juiste instellingen te bepalen. Hierdoor krijgt u ook een beter beeld van de behandeling. Het beste behandelresultaat wordt verkregen bij donkere haren op een lichte huidskleur. Deze manier van ontharen is niet geschikt voor blond-, grijs-, rood- of donshaar, vanwege het gebrek aan pigment. Voor deze haarkleuren wordt elektrisch ontharen aanbevolen.

 

Let voor het gebruik goed op de contra-indicaties!

 

< terug naar overzicht behandelingen

 

 

 

 Beauty Clinic Zwijndrecht

Frits Vogelstraat 8
3333 BC Zwijndrecht

 

T: 078-6194252
M: 06-31677560
E: info@beautyclinic-zwijndrecht.nl

 
 

Openingstijden

     
dinsdag:   09.00-21.30
woensdag:   09.00-21.30
Donderdag:   09.00-17.00
vrijdag:   09.00-17.00
zaterdag:   10.00-16.00

 

Interactive map will load automatically in a few moments

€5 Korting