964true dots bottomright 435true true 800none
 • 5000 random true 60 bottom 30
  Slide5
 • 5000 random false 60 bottom 30
  Slide5
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/permanente-makeup/
  Slide4 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/behandelingen/huidverjonging/
  Slide5 
 • 5000 random false 60 bottom 30 http://beautyclinic-zwijndrecht.nl/laserontharing/
  Slide4 

Over Giovanna Giacalone

Giovanna Giacalone Ter introductie: Ik ben Giovanna Giacalone; sinds 1 mei 2000 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en zelfstandig ondernemer.
Tot mijn genoegen heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik voer mijn behandelingen met grote zorg en plezier uit, omdat ik het belangrijk vind om professioneel met uw huid bezig te zijn. Goede service en persoonlijk contact met u heb ik ook hoog in het vaandel staan.

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. De vele nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk een huid langer jong te houden en zelfs de tijd een stukje terug te draaien. Met veel enthousiasme werk ik dan ook samen met u aan een mooie, stralende huid.

 

Sinds een aantal jaar werk ik met veel plezier met het no-nonsense merk: Dermalogica. Dermalogica gebruikt NOOIT gangbare ingrediënten als; minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen omdat dit slecht is voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Wanneer u bij mij in de salon komt dan zal ik beginnen met een face mapping, dit is een uitgebreide huidanalyse. Aan de hand hiervan stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op en krijgt u persoonlijk productadvies afgestemd op de behoeften van uw huid.

 

Voor definitief ontharen bent u bij mij ook aan het juiste adres. Als één van de weinigen in Zwijndrecht en omgeving ontharen wij met een diodelaser, deze laser één van de laatst uitgekomen versies, een technisch hoogstandje dus! Omdat de prijzen relatief laag zijn en wij zeer veel aandacht besteden aan de kwaliteit, komen cliënten vanuit héél Nederland èn België om zich te laten behandelen in mijn salon met de diodelaser. Bij een intake gesprek kan ik u informeren en adviseren over het definitief ontharen en krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen. Indien gewenst zet ik een aantal proefflitsen. Het intake gesprek is GRATIS.

 

Verder kunt u voor uiteenlopende behandelingen terecht bij Beauty Clinic Zwijndrecht.

Ik kijk ernaar uit om u in de salon te mogen begroeten. Wellicht voor een ontspannende behandeling of één van de andere heerlijke, anti-aging behandelingen waarvoor u bij mij terecht kunt. Mocht u vragen hebben, schroomt u dan niet om deze te stellen.

 

 

 Beauty Clinic Zwijndrecht

Frits Vogelstraat 8
3333 BC Zwijndrecht

 

T: 078-6194252
M: 06-31677560
E: info@beautyclinic-zwijndrecht.nl

 
 

Openingstijden

     
dinsdag:   09.00-21.30
woensdag:   09.00-21.30
Donderdag:   09.00-17.00
vrijdag:   09.00-17.00
zaterdag:   10.00-16.00

 

Interactive map will load automatically in a few moments

€5 Korting